Uitnodiging: Studium Gymnasiale – Journalistiek

Beste CGU Alumni,

Wij nodigen jullie enthousiast uit voor de 4e editie van Studium Gymnasiale, een inspirerende avond waar voor het eerst ook leden van de  CGU Alumnivereniging welkom zijn. Dit jaar duiken we in de fascinerende wereld van de journalistiek!

📆 Datum: Woensdag 15 Mei

🕢 Tijd: 19:30 – 21:00 (met aansluitend een borrel)

📍 Locatie: CGU – Koningsbergerstraat 2

De avond:

  • Panel Discussie met vooraanstaande CGU alumni in de journalistiek: Harrison van der Vliet (NRC), Petra de Koning (NRC), en Joeri Nortier (TicketSwap, voorheen FD Mediagroup).
  • Terugblik naar het Christelijk Gymnasium: Hoe kijken ze terug op hun tijd op deze school?
  • Interactief: De mogelijkheid bestaat ook voor het publiek om vragen te stellen aan de gasten.

Voor wie? Leerlingen, ouders, medewerkers, oud-medewerkers en alumni.

Voor huidige leerlingen (en ouders) alsmede alumni die lid zijn van de CGU Alumnivereniging is er een eigen bijdrage van € 1,50, voor deze avond.

Deze eigen bijdrage kun je voldoen via de QR-code onderaan dit formulier (of via deze link: https://paymentlink.mollie.com/payment/50bVMRdhJOojVx8FKvT73/).

Ben je geen lid, meld je dan aan via www.cgu-alumni.nl (tot de leeftijd van 27 is het gratis en daarna is het € 18,97 per jaar)

📣 Let op: Beperkte plaatsen beschikbaar (max 150 personen). Zorg dat je erbij bent!

Deze avond wordt geleid door Ellen Leijten, docent Nederlands.

📸 Opmerking: Er worden foto’s gemaakt tijdens het evenement. Heb je bezwaar tegen het worden gefotografeerd? Laat het ons vooraf weten.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke avond te beleven, vol inzichten en inspiratie. Mis het niet!

Hopelijk tot dan,

Het Bestuur.

Vergelijkbare berichten